Blomsterverden

Blomsterverden.dk blev grundlagt af Sissel Thuesen Jensen i 2004. Dengang var e-handel en helt ny og fremmed verden for mange, men Sissel havde en klar drøm om at afprøve dette nye marked. Hendes store passion var haven, og særligt tulipaner, så hun ville prøve at sælge tulipaner over nettet. Det var her, navnet Blomsterverden.dk opstod. Navnet kom fra Rikke, Sissels datter, der på 7 år sagde: ”Mor, du vil jo have en verden fuld af blomster.”

 

En opstart i en skeptisk tid

I 2004 var nethandel langt fra normalt, og selv betaling på nettet var noget, som mange kunder var skeptiske overfor. Det gik dog langsomt fremad, og i 2009 rykkede Blomsterverden.dk til Bornholm i Svaneke. Først der kom der for alvor rigtig gang i forretningen, og teamet voksede og voksede.

 

Kvalitetsblomster fra Holland

I dag har Blomsterverden.dk et spændende sortiment af kvalitets blomsterløg, knolde og barrodsplanter, og sortimentet udvides hvert år. Alle løg og knolde kommer fra avlere i Holland, hvor der er tradition for høj kvalitet og gode avlsforhold. Blomsterverden.dk ønsker at finde de bedste løg og knolde til jer, så jeres haver kan blive fyldt op med farver næsten hele året rundt.

Blomsterverden.dk har også et stort udvalg af diverse haveudstyr. Her kan du finde alt lige fra haveredskaber til plantegødning og krukker. Alt det, du skal bruge for at skabe din egen lille oase.

 

Personlig service og hilsner i pakken

Blomsterverden.dk har siden 2004 sendt en lille personlig hilsen med i pakken. Det gør de, fordi de ønsker at give jer en personlig tak og ønske om en god dag. Blomsterverden.dk ønsker at skabe en tæt relation til deres kunder, og den personlige service er en af deres kerneværdier.

I dag er Blomsterverden.dk stadig på Bornholm, men de er rykket til større lokaler i Nexø. Her har lageret den helt rette temperatur til blomsterløg og knolde, så du kan være sikker på at få de bedste produkter. Teamet på +15 personer arbejder hårdt på at pakke alle jeres ordrer, indkøbe nye blomsterløg og knolde, holde styr på lageret og sørge for, at webshoppen er klar til de nye sæsoner.

Lad dig inspirerer af vores andre indlæg