Planter – Omplantning af dine kaktusplanter

Fif til dine planter – vi anbefaler, at du omplanter dine nyindkøbte kaktus planter
Kaktus og planter har generelt godt af, at blive omplantet i nyt jord når du køber en ny plante eller kaktus til dit hjem. Vi kommer her med nogle gode fif når du skal omplante dine planter og hvilke potteskjulere og krukker du kan bruge for, at skabe et simpelt, nordisk og stilrent look med dine planter.

Omplantning – dette skal du bruge til plantningen af dine planter:
Når du skal omplante dine kaktusser skal du bruge jord – vi anbefaler kaktusjord, som kan købes hos de fleste planteskoler, eller hos Bauhaus via linket her: http://www.bauhaus.dk/sa-og-kaktusjord-8l-weibulls.html
Brug læderhandsker, havehandsker, avispapir eller et viskestykke når du skal have fat i de piggende kaktusplanter – der er nogle af kaktusserne, hvor det altså ikke er for sjovt, med de enorme pigge  – så beskyt dine hænder så godt som muligt, da det altså kan gøre ret avs, at få sådan en tingest i fingeren.
Krukker, potteskjulere eller potter – Find din nye favorit krukke eller potteskjuler hos Creadecor.dk
Hvis du mangler fif og gode råd til, hvordan du passer din kaktus med vand og sollys mm. så klik blot her
Se guide herunder, med billeder af de ting du skal bruge og en fremgangsmetode til, at få dine planter omplantet.

 

Alt du skal bruge – Kaktusjord, din kaktus plante, avispapir (bladpapir, hvis du heller ikke har avispapir i hjemmet) en krukke og et viskestykke

 

Tag nogle stykker papir og hold det omkring kaktussen og tag forsigtig kaktussen ud af sin potte (eller brug viskestykken)

 

Tilføj lidt jord i din krukke og sæt din kaktus i – hold den mens du planter jord omkring den – tilsæt mere jord og pres det godt og forsigtigt omkring planten

 

… og bum – din kaktus står både sund og flot – giv den en teske fuld vand og lad den stå i sollys

Hvorfor er det en god ide, at omplante dine kaktus planter?

Kaktusser har godt af, at blive omplantet 1 gang hver andet til trejde år – det er altid en god idé, at omplante når du har købt en ny kaktus, det er hvertfald med til, at skabe de bedste vilkår for, at dine planter vokser sig smukke.
Dine kaktus planter ser bare generelt flottere og sundere ud i et nyt og lækkert jord, hvis du spørger mig.
Ser din kaktus trist ud, eller føler du ikke rigtig den gør, som du gerne vil have, så kan dét at skifte jordet / omplante din plante faktisk gøre den helt sund og “rask” igen og måske få den til at vokse sig flot og pæn igen.

UASHMAMA Paperbags og Krukker fra OOhh – Lækre og stilfulde potteskjulere

Plant dine planter i lækre potteskjulere, poser, paperbags eller krukker der passer ind i din indretningsstil – vi er selv ret vilde med de super fine potteskjulere og krukker fra UASHMAMA og OOhh – du kan se hele vores udvalg af lækre krukker på webshoppen. Begge brands har fokus på bæredygtighed og producerer produkterne af genbrugsmateriale – UASHMAMA potteskjulerne har det lækreste læderlook, slidt og råt – og består egentlig af genbrugspapir og materiale – de er super nemme, at have med at gøre, du kan tilpasse størrelsen, næsten lige som du føler for.

 

Shop dine kaktusplanter online her – se hele vores udvalg af kaktus planter eller shop en nye potteskjuler / krukke.

Det absolut lækreste ved disse paperbags fra UASHMAMA er, at du også kan bruge dem til så meget andet – det er det rene “slå to fluer med et smæk” køb 🙂 – de er super fede til planter, men de kan altså også bruges til tusindvis af andre ting, f.eks. grøntsager, køkkensager, stearinlys, frugt, nødder, vatpinde – det er kun fantasien der sætter grænser. Få inspiration herunder i form af billeder til, hvad du kan bruge dine UASHMAMA bags til. – De tåler desuden en tur i vaskemaskinen, hvis der skulle være kommet snavs eller skidt på.

 

Sæt magasiner i dine paperbags fra UASHMAMA, skønhedsprodukter, makeup eller stylingprodukter, vatpinde, kaktus, WC-papir eller hvad du ellers kunne bruge lidt opbevaringsplads til.

 

Krukke fra OOhh til venstre og UASHAMA paper bag til højre – Læg grøntsager og frugter i dine paperbags – brug dem til alverdens opbevaring.

 

Brug UASHMAMA poserne både indendørs og udendørs – vær dog blot opmærksom på, at poserne ikke er vandtætte og har derfor bedst af at stå udenfor mens det er godt vejr – og stil en krukke / skål under din plante i posen, så du kan vande dem direkte istedet for, at skal have planten op af posen hver gang der skal vandes.

Hos Creadecor.dk har vi mange forskellige størrelser og farver i de fine papirsposer – det er vildt IN lige nu, med store planter i hjemmet, og her er disse lækre opbevaringsposer ret fine, at bruge som potteskjuler.

Lad dig inspirerer af vores andre indlæg