Trendy planter til hjemmet – Få inspiration her

Gør din bolig smuk med grønne planter

Grønne planter er populært som aldrig før – de skaber en flot stil i hjemmet. Se hele vores grønne udvalg af flotte, skulpturelle levende planter, kaktusser og sukkulenter, som kan købes online hos os. De grønne skabninger kan bruges overalt i indretningen – planter er sunde for indeklimaet, så skaf dig nogle planter – hvis du ligesom os synes det er lækkert med planter indendørs.

Gode fif når du skal indrette med dine planter

  • Køb dine planter i forskellige højder – forskellige højder er altid godt, at stille sammen, om det er interiør, planter eller hvad det end måtte være af ting i indretningen – det skaber bare altid et eller andet godt.
  • Gå all-in på grønne planter – Mange planter samme sted – er super cool og giver en flot effekt, især med planter – netop fordi de er så forskellige fra hinanden og har deres helt egen udtryk.
  • Opuntia kaktusserne, dem med ører er nogle af vores mest populære planter på shoppen – de ER bare flotte og populære!
  • Kaktus med potter, eller uden – det kan bruges som du synes – uden potter opnåes et mere rå look og med potter – opnåes et mere stilfuldt look

stil kaktusser i forskellige højder ved siden af hinanden og skab et hyggehjørne med en a5 plakat

Planter er trendy i indretningen – store som små, i krukke som uden krukke – Shop lerpotten, Stor opuntia kaktus eller Blue Senecio plante

Indret med planter – Køb dine planter online hos os!
Der er bare et eller andet over det, at kunne shoppe sine planter og krukker online – vi elsker selv og benytter os meget af, at shoppe online – og det er altså bare rart at kunne klikke tingene hjem fra nettet og bare afhente på et posthus eller ved nærmeste pakkeshop.

Stilrent, pænt og enkelt – minimalistisk botanic, de hotte grønne skabninger har deres helt eget udtryk og er nærmest nok i sig selv – dog synes vi at lyse, grålige og simple krukker, er virkelig lækre sammen med de grønne planter – det skaber en nordisk og skandinavisk stil, som lige nu hitter rundt omkring i hjemmene. Gerne enkelt, stilrent og kun de mest væsentlige ting står fremme.

køb kaktus online kaktusplanter planter stueplanter store planter planter kaktus

Mange lækre krukker til dine kaktusplanter – se hele vores udvalg af krukker – blandt andet fra OOhh og UASHMAMA eller tryk på billedet for, at se alle vores krukker

Indendørs planter der er nemme at holde – og som sagtens kan tåle, at du tager på ferie uden de skal passes
Kaktusser er noget af det nemmeste, at passe – skal du på sommerferie henover sommeren, er du ikke nød til, at have nogen til at kigge efter dine kaktusser – de kan fint stå op til et par uger eller tre uden vand. Vi anbefaler normalt, at planterne står det lysteste sted i dit hjem – de har nemlig brug for lys for at vokse sig flotte – men hvis du skal på ferie, kan et godt råd være, at stille dem et mindre lyst sted, grunden er, at jo mere lys planten får desto mere vand har den også brug for. Det betyder også, at kaktusserne har mere brug for vand om sommeren, end om vinteren.

Hurtige fif til dig med kaktus planter, når du skal på sommerferie:

Stil din kaktus et sted i dit hjem med lidt lysindfald, ikke for meget og aldrig så den står og bliver brændt af solen fra samme vinkel hver dag, står din kaktus i meget lys, er det vigtigt du sørger for, at vende den indimellem.
Giv den lidt vand før du tager hjemmefra – den kan sagtens klarer sig i op til flere uger uden vand. Kaktusser har dog brug for lidt mere vand i sommerhalvåret end i vinterhalvåret, hvor de går i væksthvile.

Har du kaktus til, at stå udenfor, anbefaler vi – at se tages indenfor mens du er på ferie – men det havde du helt sikkert selv også tænkt du skulle 🙂
Er din kaktus lidt småbleg og går det ikke helt så godt med den som du havde håbet på? – så omplant den med nyt kaktusjord (dette er en god idé, at gøre hvert 2-3 år) – stil den et lyst sted og giv den 3 teske vand før du tager på ferie.
Det bedste råd vi kan give dig er: vær ikke bekymret, kaktusserne er de nemmeste væsener, at passe og de dør ikke fordi du tager på ferie – de er vant til ikke at få vand ret tit.

VIGTIG – Giv ikke dine kaktusser for meget vand! – hellere for lidt end for meget – det er en af de få måder du kan dræbe din kaktus på – ved at give den for meget vand, den rådner ganske enkelt – så HUSK, ikke overvand den før du tager på ferie eller i det hele taget.
Læs mere uddybende omkring, hvordan du passer godt på dine planter her
Trendy indretning med planter

Har du det ligesom os, at du heller ikke kan få nok af de lækre grønne skabninger? – vi elsker dem! uanset om de er små, store, lysegrønne mørkegrønne i krukker eller uden krukker – de er bare for hotte! De passer i alle rum, og er med til, at skabe en god indeklima i dit hjem. Især Aloe Vera planten skulle være rigtig sund, at have stående i sit hjem – shop vores Aloe Vera plante online.

planter grønne kaktusplanter grønt rend planter stueplanter store planter kaktusser kaktus online

Kaktusserne er super fine, at indrette sammen med plakater – her hvor både kaktusser og plakat står på gulvet – vælg simple plakater, især denne af Martin Moore synes vi er super lækker i en stilfuld indretning – Køb Danmark plakaten her