Denver skrivebord

Skrivebord er i dag blevet et essentielt møbel for de fleste, da flere og flere arbejder hjemmefra. Denver skrivebordet er et møbel der går hånd i hånd med design og klassisk dansk håndværk med en følelse for form og funktion. Dette flotte skrivebord er lavet i massiv eg og har en sort nano laminat skuffe.

 

Design

Med rene linjer og simpelt design, passer Denver skrivebord ind i mange forskellige stilarter. De skrå massive ben giver bordet en fin detalje, der giver kant, uden at miste det rene udtryk. Denver skrivebordets design matcher den nordiske stil rigtig flot og vil give et lyst og luftigt look til ethvert hjemmekontor.

Denver skrivebordet har en lille sort skuffe, der giver mulighed for at gemme småting af vejen. Skuffefronten er belagt med sort nano laminat, der giver et mat og silkeblødt udseende og fornemmelse. Der er lavet “stop” på skuffen, så den ikke kan trækkes helt ud. Dette forhindrer, at skuffen falder ud og beskytter samtidig skuffens sider.

 

materialevalg

Udelukkende massiv træ fra certificerede skove, der gavner miljøet, klimaet, dyre og planteliv. Træ er et naturmateriale, og et skrivebord af massivt træ vil altid være unikt. Åretegninger og knaster er en del af træets natur, og derfor vil der ikke være to skriveborde, der kan blive helt ens. Massive plader kan blive let bugtede og få synlige “vindridser”, som er små revner mellem årerne. Disse er uden betydning for holdbarheden. Hvis man ønsker at lukke sådanne små revner, kan man anvende en egnet trækit.

Et skrivebord er produceret i Danmark af håndværkere, der fører den stolte danske tradition for kvalitetsmøbler videre og følger møblerne fra start til slut. Dette sikrer en høj kvalitet og holdbarhed af skrivebordet.

 

Køb Denver skrivebord i dag

Købe Denver skrivebord, der vil give dit hjemmekontor et elegant og nordisk touch. Vores skriveborde er produceret med miljøet i tankerne, så du kan nyde et stykke klassisk dansk håndværk med god samvittighed. Bestil i dag og få leveret direkte til din dør

 

10 grunde til du skal købe en Denver skrivebord til dit hjem:

  • Denver skrivebordet er fremstillet af massiv eg og er et produkt af håndværkere, der fører den stolte danske tradition for kvalitetsmøbler videre.
  • Denver skrivebordet er designet med rene linjer og simple design, der passer ind i mange forskellige stilarter. De skrå massive ben er en fin detalje, der giver bordet kant uden at miste det rene udtryk.
  • Med en lille sort nano-laminatskuffe er der mulighed for at gemme småting af vejen, og skuffefronten er silkeblød at røre ved.
  • Et skrivebord af massivt træ vil altid være unikt, og åretegninger og knaster er en del af træets natur. Massive plader kan blive let bugtede og få synlige “vindridser”, som er små revner mellem årerne. Disse er uden betydning for holdbarheden.
  • Denver skrivebordet matcher den nordiske stil rigtig flot med sit lækre design.
  • Udelukkende massivt træ fra certificerede skove, som gavner miljøet, klimaet, dyre- og planteliv.
  • Et skrivebord der er produceret i Danmark af håndværkere, der fører den stolte danske tradition for kvalitetsmøbler videre.
  • Denver skrivebordet kan bruges både som et skrivebord i hjemmekontoret eller som et almindeligt bord i stuen eller køkkenet.
  • Elegant: Denver skrivebordet har et elegant udseende, der tilføjer stil og elegance til ethvert rum.
  • Denver skrivebordet er designet med fokus på detaljer og klassisk dansk håndværk med fornemmelse for form og funktion, der gør det til et fantastisk valg for enhver, der søger efter et stilfuldt og funktionelt skrivebord til hjemmet.

Få et smukt og funktionelt skrivebord til dit hjem med Denver skrivebordet. Fremstillet i massiv eg og med en sort nano-laminatskuffe.

Ønsker du at købe produktet?