Irenejarnved – Hundetræning

Professionel Hundetræning Siden 1995

Irene Jarnved har arbejdet fuld tid og professionelt med hundetræning og adfærdsbehandling siden 1995. Erfaringen strækker sig over flere årtier, og det ses tydeligt i kvaliteten af hendes arbejde. Hun er også forfatter til fire bøger, der giver dybdegående indblik i hundetræning.

Udover træning og adfærdsbehandling har Irene også indlært hunde til film og reklamefilm. Hendes ekspertise bruges af Tryg Fonden, hvor hun tester hunde til brug som besøgshunde på plejecentre. Hun underviser desuden i Dansk Kennel Klub (DKK) og afholder kurser for familiehunde og jagthunde.

Uddannelsesforløb for Hundetrænere

Hovedbeskæftigelsen er dog hendes omfattende uddannelsesforløb. Irene tilbyder private uddannelser som instruktør for familiehunde, jagtinstruktør og adfærdsbehandler. Disse kurser er dybdegående og designet til at give eleverne en solid faglig grundlag.

En Passion for Jagt hundetræning

Irene’s rejse ind i jagthundetræning begyndte med købet af hendes første engelsk springer spaniel for over 20 år siden. Mødet med jagttræning åbnede en ny verden for hende. Hun valgte at fordybe sig i denne unikke tilgang til hundearbejde og har siden arbejdet på at forbedre indlæringsmetoderne for jagthunde.

Privatliv Med Fem Jagtlinjehunde

Privat bor Irene med fem hunde, alle af jagtlinjer. Hundene består af to FT cockere, en FT springer og to labradorer, hvoraf en er fra egen avl. Hundene lever som familiehunde, deltager i hverdagsøvelser og træning. De trænes også til prøver og markprøver og deltager i jagtaktiviteter.

Irene’s liv og arbejde er dedikeret til hundetræning og adfærdsbehandling. Hendes omfattende erfaring og passion for hunde gør hende til en førende ekspert inden for sit felt. Besøg hendes webshop for mere information om de mange uddannelsesforløb og tjenester, der tilbydes.

Virksomhedspræsentation

Få professionel hundetræning og adfærdsbehandling med Irene Jarnved. Over 25 års erfaring, specialiserede kurser og træning af jagt- og familiehunde.